GetFit Studio

Vrei să arăți și să te simți mai bine decât oricând?

GetFit Studio este soluția pentru tine!

Concept de viață sănătoasă atât pentru tine cât și pentru întreaga ta familie.
Instructori personali experimentați și prietenoși, programul nostru de antrenament personalizat va fi adaptat nevoilor și obiectivelor tale individuale. Îți vom oferi instruire și ghidare pentru a-ți dezvolta forța, flexibilitatea și rezistența, astfel încât să poți atinge cea mai bună formă a ta.

GetFit - In&Outdoor , un concept nou ce iși dorește să îmbine atât antrenamentele în sala cât și pe cele în aer liber, oferindu-ți oportunitatea de a te antrena alături de instructorii noștrii prin programe de tonifiere, cardio, pilates, dar și drumeții montane, alergări în natură și excursii cu bicicleta.

Dacă vrei să fii în cea mai bună formă a ta și să ai parte de o experiență de fitness unică, vino să ne vizitezi la GetFit Studio.
Contactează-ne astăzi pentru a programa o sesiune de antrenament personalizată și a începe călătoria ta către o viață mai sănătoasă și mai fericită!

Instructori

 Florin Cheoseaua

 • Absolvent al liceului sportiv, specializare handbal
 • Absolvent al facultatii Transilvania Brasov
 • Studii licenta cu specializare "Kinetoterapie si Motricitate Speciala"
 • Absolvent al facultatii de Medicina si Farmacie Targu Mures
 • Studii masterale  "Terapie fizica si reabilitare functionala"
 • Curs instructor fitness " FitEducation"
 • Ghid national si international
 • Curs masaj ORCO Brasov
 • Component al echipei de handbal LPS Brasov
 • Component al echipei de Rugby Club Brasov
 • Experienta antrenor personal de peste 9 ani

Alexandru Pătrașcu

 • Absolvent al Liceului cu Program Sportiv Brașov - specializare atletism
 • Absolvent al Facultăți de Educație fizică și sporturi montane Brașov, în cadrul Universității Transilvania Brașov
 • Studii Licență cu specializare “Kinetoterapie și Motricitate Specială “
 • Absolvent al Centrului Naționale de Formare si Perfecționare a Antrenorilor - specializarea: Arte Marțiale
 • Ghid turism național și internaținal
 • Antrenor Ashihara Karate
 • Multiplu medaliat la campionatele naționale și europene de Ashihara Karate
This image for Image Layouts addon

Simona Poașcă
Yoga

Ce înseamnă yoga pentru mine?
 
E o calatorie dinspre corp, prin minte, spre suflet și înapoi de la suflet spre exterior.
Este despre a opri zgomotul exterior, a vedea în interior, a elibera și a tranforma călătoria aceasta numită viață.
 
A preda yoga înseamnă a calauzi oamenii spre a fi in contact cu propriul corp, cu propriile emoții și gânduri, spre a-și cultiva siguranța și resursele interioare, fluiditatea și creativitatea, flexibilitatea și încrederea în sine, iubirea de sine și de ceilalți, a găsi căi variate de a comunica, spre a-ți ascuți simțurile și a se simți compleți așa cum sunt.
 
Yoga e proces, nu rezultat, la fel ca viața.
Rămân în proces, creez, contribui, evoluez!
 
Te invit pe această cale, calea vieții evoluate și împlinite.
This image for Image Layouts addon

Darius
Instructor

Pasionat de sport încă de mic a  început prin practicarea fotbalului timp de 5 ani. Iar mai apoi dorindu-și să caute noi provocări, descoperă lumea fitness-ului lume în care se antrenează de mai bine de 2 ani. Pentru a-și îmbunătății cunoștințele și a se perfecționa a continuat pe acest drum la Facultate de Educație fizică și Sport din Brașov, iar prin cunoștințele dobândite de-a lungul timpului te invită să lucrați împreună pentru a transforma nevoile tale în rezultate vizibile și schimbări pozitive pentru  viața ta!
This image for Image Layouts addon

Andreea Rusu
Yoga

Practic Yoga de mai bine de 10 ani, timp în care aceasta a devenit un stil de viață care nu se limitează doar la practica în sine ci continuă și în viața de zi cu zi.

 Yoga mi-a transformat viața, ajutându-mă să fiu prezentă și conștientă în viața mea. La nivel fizic, pe lângă un corp tonifiat și sănătos, yoga m-a ajutat să fiu prezentă în corpul meu, să îl observ, să îl ascult, să îi dau ce are nevoie și cel mai important, corpul meu și mintea mea să fie într-o continuă fuziune.

Yoga vine și cu foarte multe provocări- aduce la lumină toate rezistențele pe care le avem în interiorul nostru, dar în același timp ne ajută să le observăm, și ne oferă resursele necesare pentru ca cele din urmă sa depășim aceste rezistențe. În momentele în care simt că nu îmi găsesc echilibrul, yoga mă ajută să mă întorc spre mine și să îmi găsesc puterea în interior. Mă ajută să respir, să curg prin viață, să experimentez și să mă bucur de viață așa cum este ea.

 

This image for Image Layouts addon

Maria
Fitness

Cu o pasiune pentru sport și mișcare descoperită  in  cei 7 ani de dansuri diverse și o dedicare continuă de 3 ani în domeniul fitnessului, am călătorit printr-o diversitate de mișcări și tehnici care îmi îmbogățesc cunoștințele și îmi definesc stilul într-o manieră unică. Experiența mea în fitness este ancorată în disciplină, perseverență și dorința constantă de a evolua. La fel de importantă este și dragostea mea pentru activitățile cu copiii, unde găsesc bucurie și inspirație în fiecare interacțiune. Fiind în curs de completare a studiilor mele la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane, sunt ferm convinsă că o să îmbin cunoștințele teoretice cu experiența practică foarte bine. În sală, nu doar construim corpuri puternice, ci și comunități vibrante și echilibrate. Să dansăm, să ne antrenăm și să creștem împreună!
Image
Accesul in sala se face doar prin rezervare si in urma platii online.
 • Listă de prețuri 
This image for Image Layouts addon


Nutriție

Pentru un stil de viață cât mai sănătos, nutriția este unul din factorii cei mai importanți, alături de antrenament si odihnă.
În cadrul programului de antrenamente 1-to-1 este inclus și un program de nutriție personalizat în funcție de nevoile tale.
Dacă ai nevoie de susținere din punct de vedere nutrițional, noi suntem aproape de tine indiferent că vrei să slăbești, să te tonifici sau să pui masă musculară.
Colega noastră Nicoleta Maftei, absolventă a cursului de "Consultant de Nutriție" din cadrul școlii de Fitness Scandinavia School, din anul 2020, fiind preocupată dintotdeauna de un stil de viață sănătos, vă stă la dispoziție cu sfaturi și meniuri, pentru a vă atinge obiectivele cu succes.
       "Take care of your body, is the only place you have to live"

zimbrul ocr
CONTACT