Află informații despre viitoarele evenimente

Provocarea Zimbrului

Locul în care ne antrenam, ne testam și depășim limite, invatam despre corpul nostru și ne îndreptăm spre un stil de viata sănătos!
O tabăra de antrenamente, cu provocări mereu noi, multe obstacole care îți vor da dependență , odată ce ai ajuns alături de echipa Zimbrul cu siguranță îți vei dori sa revi!!

Îți dorești o provocare unica? Vrei sa îți testezi rezistenta într-un antrenament cu obstacole sau doar sa petreci o zi de weekend în natura?

Evenimente

Accepta provocarea zimbrului și nu vei regreta!! Fi pregătit sa fii surprins!!
zimbrul ocr
7 Martie 2020

Provocarea zimbrului!

Zimbrul vine cu surprize!!
Pentru ca ne-a placut atat de mult pe zapada si speram sa ne bucuram de ea inca o editie, inceputul lunii martie vine cu un nou antrenament provocator!

DETALII
zimbrul ocr
8 Februarie 2020

Provocarea Zimbrului!

Revenim in forta cu un super antrenament in zapada!
Padurea zimbrului te astepta cu noi provocari, incepe pregatirea unui nou sezon in cursele cu obstacole alaturi de noi si vei avea rezultate garantate!

DETALII
7 Decembrie 2019

Provocarea zimbrului!

Zimbrul vine cu surprize!!
Pentru ca stim ca te-ai distrat si astepti cu nerabdare sa revi pe taramul zimbrului, am decis ca urmatorul eveniment sa aiba loc Sambata 7.12.2019!

DETALII
zimbrul ocr
10 Noiembrie 2019

Provocarea Zimbrului!

Zimbrul te provoaca sa ii descoperi teritoriul!
Daca esti dornic de miscare,te bucuri de natura si ultimele zile ale toamnei, te asteptam alaturi de noi! Alergam prin padure in cautarea obstacolelor, invatam sa trecem peste ele ,tragem cu arcul si aruncam la tinta cu sulita!!!

DETALII
zimbrul ocr

Cauti o noua provocare?

Te asteptam cu doua trasee de alergare montana, presarate cu peste 20 de obstacole care te vor supune la cele mai neasteptate incercari. Alaturi de noi iti depasesti propriile temeri si treci la pasul urmator.

O echipa de profesionisti, mereu cu zambetul pe buze este pregatita pentru ati transforma experienta la munte in una de neuitat!

I-ati echipa si hai sa ne distram impreuna!
zimbrul ocr
Alergăm
zimbrul ocr
Depășim obstacole
zimbrul ocr
Ne bucurăm de natura
zimbrul ocr
Legăm prietenii

PARTENERI

zimbrul ocr
zimbrul ocr
zimbrul ocr
zimbrul ocr
zimbrul ocr
CONTACT