ECHIPA

Prezentare antrenori Zimbrul OCR

ECHIPA

Cauti o noua provocare, vrei sa te antrenezi intr-un mod inedit sau pur si simplu esti iubitor de natura si activitati in aer liber? Te asteptam sa ne faci o vizita, ia-ti prietenii si haide sa accepti provocarea zimbrului!

Cheoseaua Florin

ANTRENOR

”Schimbarile mici pot face diferente mari. Viata incepe in afara zonei tale de confort”!

Ambitia, profesionalismul, perseverenta dar si buna dispozitie sunt doar cateva din cuvintele care l-ar putea defini pe colegul nostru!
Inca din copilarie natura si sportul au fost parte integranta din viata lui, practicand sporturi precum rugby-ul si handbal-ul mai multi ani. Si-a dezvoltat un puternic spirit de echipa fiind totodata si extrem de competitiv.

Urcatul pe munte si plimbarile prin natura au fost mereu marea lui pasiune, iar daca adaugam cele mai sus mentionate, ne dam seama ca alergarile montane cu obstacole sunt imbinareaa tuturor acestor pasiuni.

Terminand Liceul cu Program Sportiv Brasov, apoi Facultatea de Educatie Fizica Transilvania si absolvind un master in recuperare fizica al Universitati din Targu Mures, a continuat sa aiba o activiate spotiva in cadrul Centrului Recreational WePlay Brasov unde a acumulat o bogata experienta in domeniul antrenamentelor sportive in cei 6 ani de antrenorat. Spera asadar sa va impartaseasca cat mai mult din cele acumulate, la fiecare din evenimentele desfasurate in baza de antrenament Zimbrul OCR

Patrascu Alexandru

antrenor de ashihara karate si instructor de inot

"Cand nu mai poti mai poti putin!"
"Singurul adversar al tau esti TU."
"Antreneaza-te ca si cum nu ar exista o linie de sosire!"

Prietenii imi spun “HAPPY” , dar numele meu este Patrascu Alexandru Valentin. Fiind o persoana activa careia ii place miscarea si sportul, am urmat Liceul cu Program Sportiv Brasov apoi Facultatea de Educatie Fizica si Sporturi Montane din cadrul Universitatii Transilvania Brasov.

Acum 20 de ani de zile in urma am descoperit un sport care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om in primul rand si apoi ca sportiv. A fost prima mea intalnire cu o sala de arte martiale, iar aceasta intalnire dureaza si in prezent.

Sunt multiplu medaliat la competitiile nationale si internationale de Ashihara Karate. Muntele este a doua mare pasiune a mea! Inca din scoala generala (nr.14) am fost initiat in tainele muntelui de oameni minunati, iubitori de munte, de natura cu tot ceea ce are ea mai frumos. Acesti "muntomani" m-au invatat sa respect si sa iubesc muntele!

Pasiunea pentru sport, fitness si pentru tot ceea ce inseamna pregatirea fizica ma face sa caut si sa descopar noi metode de antrenament pentru a veni in intampinarea clientilor. Sunt antrenor de ashihara karate al clubului HAPPY FIGHTERS si instructor de inot la Centrul Spa al hotelului Aro Palace din Brasov unde predau cursuri de inot pentru copii si adulti (initiere si perfectionare).
Cursele Spartan Race au venit ca o provocare fizica si psihica. Am inceput cu un "Sprint" in 2015 in Ungaria. De atunci au venit pe rand curse din ce in ce mai grele: Super, Beast si Ultra Beast, Trifecta.
zimbrul ocr
CONTACT