A CSAPAT

Az edzők bemutatása

A CSAPAT

Keresel egy új megmérkőzést, akarsz újszerűen edzeni vagy csak élvezed a természetet és a szabadtéri tevékenységeket?

Várunk látogass meg, hozd a barátaidat is és gyere elfogadni a bölény kihivását!

„Kis változások nagy külömbséget tudnak megtenni. Az élet a komfortzónadon kivül kezdödik!”

A mi kolegánkat az ambició, professzionalizmus, kitartás, és jó kedv jellemzi.

Még gyerekkorából a természet és a sport elválaszthatatlan részek voltak az életéből. Több évig játszott rögbit és kézilabdát, ezért egy erős csapat és versenyszellemet fejlesztett ki.

Mivelhogy mindig a hegymászás és a természetbeli sétákba találta fel magát legjobban, érthető hogy a jelenkóri akadályfutó versenyek egy természetes folyamatat jelképeznek számára.

A Brassói Sport Liceum és Brassói Testnevelés és Sport Egyetem után, mesteri képzésben vett részt, fizikai helyreállítás szakosodásba a Marosvásárhelyi Egyetemen. Követően 6 tapasztalatba dús évbe boldogúlt edzőként a Brassói Weplay rekreációs központba.

Ebből adódóan, Florin alig várja megosztani veletek a tapasztalatát a Bölény Kihivása minden eseményén.

ASHIHARA KARATE EDZŐ ÉS ÚSZÁSTANÁR „Mikor nem még tudsz, még tudsz egy keveset” „Az egyetlen ellenféled, saját magad!” „Edzzél úgy mintha nem lenne célvonal!”
A barátaim „HAPPY”-nek szólitanak, de a valódi nevem Pătraşcu Alexandru Valentin.
Mivelhogy aktiv , mozgékony és sportoló vagyok, elvégeztem a Brassói Sportliceumot, meg azután a Brassói Testnevelés és Hegyi sportok egyetemet.
 20 éve felfedeztem egy sportot ami nagyon hozzájárult a fejlődésemhez mint karakter és atléta: ez az első kölcsönhatás volt egy küzdősport csarnokkal, ami a mai napokig is elbűvölt. Az évek folyamán többször nyertem nemzeti és nemzetközi Ashihara Karate bajnokságokon.
A hegyek a második nagy sovárgásom. Még általános iskolából egy pár természetszerető havereim beavattak a hegynek titkaiba és szépségibe és megtanitottak szeretni, de tisztelni is a hegyeket.
A sport, fitness és testedzéshez iránti  áhítozásom folytonosan stimulál mindig újabb és újabb edzési módszereket felfedezni a kuncsaftaim elégedettségükre. A Happy Fighters klubbnak Ashihara karate edzője vagyok és az Aro Palace száloda Spa centrumának úszástanárja, ahol oktatok kezdőket és  haladókat.
A Spártán akadályfutó versenyek egy fizikai és szellemi megmérkőzést jelképeznek számomra: egy „Sprint”-el kezdtem el 2015-ben Magyarórszágon, majd fokozatosan minél nehezebb versenyekben vettem részt: „Super”, „Beast”, „Ultra Beast” és „Trifecta”.

Vlad Alexandru

antrenor

Én Alex vagyok, csak Alex, a másik Alex, és ezért a kolegáim a Bölény csapatból Vladnak szólitanak, mert Vlad Alexandru a teljes nevem.
A legújabb csapat tag vagyok, ami eléggé határozotlanul történt: egy összejövetel után rájöttünk hogy könnyedén tudunk egymással közölni anélkül hogy sokat beszélnénk és mindenikünknek megvan a maga kiegészítő tulajdonsága. És igy, egy Cenk alatti futás közben, megalapitottuk a csapatot.
Mint a többiek, a Sport Egyetem végzésén kivül, több szabadtéri tevékenységet praktizálok, és ha már 2 napig nem mozgom, egy búval bélelt próbabábuba alakulok át.
Gyerekkoromba végigmásztam a legtöbb fontos hegyeket az országunkból, azután egyeseket keresztül is futottam, félmaraton, maraton és ultramaraton versenyekben.  Összebarátkoztam a triatlonnal is, a tenisszel , a vadvizi evezéssel, a kajakozással, a SUPpal, meg az akadályfutó versenyek mégjobban közelhoztak a Bölény csapathoz, akivel minél magasabb nivón készítjük el a kihivásokat.
És igy kaptam a „coach” (edző) kinevezést, ami nem semmi, mert itt tényleg magas nivón akarjuk a dolgokat csinálni.
Kövessék a Facebook és Instagram profilunkat, mert mindig van valami érdekes mutatnivaló az eseményünkről és tervünkről, és ha az érzésük az hogy badarságot beszélünk, nekem panaszkodjatok, mert én vagyok a felelős az ottani szövegekről. De a dolgunkat komolyan csináljuk meg, még ha dicsekedünk is, és igaz hogy egyszer egyszer dicsekszünk, de van is mivel.
zimbrul ocr
CONTACT