DRUMETII

Pentru că ne place natura și iubim să ne petrecem timpul pe crestele munților, te invităm alături de noi în drumeție!
Iți dorești o zi în natură sau să experimentezi un traseu nou pentru tine sau alături de familie?
Ai găsit compania potrivită, vom fi alături de tine pentru o plimbare cât mai sigură și plăcută!
În ultimii doi ani cei mici au fost protagoniștii marilor “evadări”, am străbătut împreună numeroase trasee și am savurat bunătățile cabanelor montane precum Curmătura, Diham, Mălăiești, Postăvaru, Suru și altele mai puțin cunoscute.Dar am învățat și istorie alături de arheologi pe tărâmul Dacic de la Sarmizegetusa.
Fie că străbatem o potecă ușoară pentru începători sau cucerim cu cei mai avansați o creastă sau un vârf muntos, aventura și distracția vor fi garantate!
Având o bogată experiență pe traseele montane din jurul Brașovului, te invităm să străbatem împreună munții Bârsei și să batem la ușa Cabanei Postăvaru, munții Ciucaș cu a lor sălbăticie, munții Piatra Craiului cu poate cea mai spectaculoasă și iubită creastă din România, munții Baiului cu traseele lor pitorești, munții Bucegi cu celebrul vârf Omu dar și spectaculoșii și provocatorii munți Făgăraș!
Contactează-ne ,alegeți traseul iar apoi vom decide împreună dacă acesta ți se potriveste și echipamentul tău este potrivit pentru el. Apoi vom porni împreună în aventură!

Acceptă provocarea Zimbrului


Ieși din zona de confort și depășește-ți limitele; vei descoperi noi senzații de care nu vei mai dori să te desparți prea curând!
 Împărtăşeşte virusul nostru și te vei transforma în cea mai bună varianta a ta!
O zi în natură, obstacole numeroase şi o gaşcă de oameni veseli sunt doar câteva din ingredientele pregătite de Zimbru pentru o zi de neuitat!
zimbrul ocr
Alergăm
zimbrul ocr
Depășim obstacole
zimbrul ocr
Ne bucurăm de natură
zimbrul ocr
Legăm prietenii

DE CE NOI?

Pentru că suntem alături de tine!
Antrenori cu experiență, programe de antrenament testate, plan alimentar sub supravegherea medicului nutriționist!
De aici începe schimbarea!

PROVOCAREA ZIMBRULUI

Echipa Zimbrul OCR doreşte să mulţumească tuturor celor care ne-aţi trecut pragul şi aţi luat parte la antrenamentele noastre!

PROVOCAREA ZIMBRULUI

Cauţi o experienţă nouă, sau doar vrei să ai parte de un weekend altfel? Hai în Pădurea Zimbrului, am pregătit un antrenament unic pentru tine!

PROVOCAREA ZIMBRULUI

În pădurea zimbrului apar noi obstacole, 100% naturale, care pe o distanţă de 5 km te vor pune serios la încercare!
zimbrul ocr
CONTACT