ECHIPA

Prezentare antrenori Zimbrul OCR

ECHIPA

Cauţi o nouă provocare, vrei să te antrenezi într-un mod inedit sau pur şi simplu eşti iubitor de natură şi activităţi în aer liber?
Te aşteptăm să ne faci o vizită, ia-ţi prietenii şi haide să accepţi provocarea zimbrului!

Cheoseaua Florin

ANTRENOR

”Schimbările mici pot face diferenţe mari. Viaţa începe în afara zonei tale de confort”!

Ambiţia, profesionalismul, perseverenţa dar şi buna dispoziţie sunt doar câteva din cuvintele care l-ar putea defini pe colegul nostru!
Încă din copilărie natura şi sportul au fost parte integrantă din viaţa lui, practicând sporturi precum rugby-ul şi handbal-ul mai mulţi ani. Şi-a dezvoltat un puternic spirit de echipă, fiind totodată şi extrem de competitiv.

Urcatul pe munte şi plimbările prin natură au fost mereu marea lui pasiune, iar dacă adăugăm cele mai sus menţionate, ne dăm seama că alergările montane cu obstacole sunt îmbinarea tuturor acestor pasiuni.

Terminând Liceul cu Program Sportiv Braşov, apoi Facultatea de Educaţie Fizică Transilvania şi absolvind un master în recuperare fizică al Universităţii din Târgu Mureş, a continuat să aibă o activitate sportivă în cadrul Centrului Recreaţional WePlay Braşov unde a acumulat o bogată experienţă în domeniul antrenamentelor sportive în cei 6 ani de antrenorat. Speră aşadar să vă împărtăşească cât mai mult din cele acumulate, la fiecare din evenimentele desfăşurate în baza de antrenament Zimbrul OCR.

Pătraşcu Alexandru

antrenor de ashihara karate şi instructor de înot

"Când nu mai poţi, mai poţi puţin!"
"Singurul adversar al tău eşti TU."
"Antrenează-te ca şi cum nu ar exista o linie de sosire!"

Prietenii îmi spun “HAPPY” , dar numele meu este Pătraşcu Alexandru Valentin.
Fiind o persoană activă căreia îi place mişcarea şi sportul, am urmat Liceul cu Program Sportiv Braşov, apoi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sporturi Montane din cadrul Universităţii Transilvania Braşov.

Acum 20 de ani de zile în urma am descoperit un sport care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om, în primul rând, şi apoi ca sportiv. A fost prima mea întâlnire cu o sală de arte marţiale, iar această întâlnire persisită şi în prezent.

Sunt multiplu medaliat la competiţiile naţionale şi internaţionale de Ashihara Karate. Muntele este a doua mare pasiune a mea! Încă din şcoala generală (nr.14) am fost iniţiat în tainele muntelui de oameni minunaţi, iubitori de munte, de natură, cu tot ceea ce are ea mai frumos. Aceşti "munţomani" m-au învăţat să respect şi să iubesc muntele!

Pasiunea pentru sport, fitness şi pentru tot ceea ce înseamnă pregătirea fizică mă face să caut şi să descopăr noi metode de antrenament pentru a veni în întâmpinarea clienţilor. Sunt antrenor de ashihara karate al clubului HAPPY FIGHTERS şi instructor de înot la Centrul Spa al hotelului Aro Palace din Braşov, unde predau cursuri de înot pentru copii şi adulţi (iniţiere şi perfecţionare).
Pentru mine, cursele Spartan Race au venit ca o provocare fizică şi psihică. Am început cu un "Sprint" în 2015 în Ungaria. De atunci au venit pe rând curse din ce în ce mai grele: Super, Beast şi Ultra Beast, Trifecta.

Vlad Alexandru

antrenor

"Eu sunt Alex, tot Alex, celălalt Alex, motiv pentru care colegii din echipa Zimbru îmi spun Vlad. De la Vlad Alexandru.
Sunt cel mai nou membru și cred că s-a întâmplat asta pe atât de planificat pe cât de neplanificat. Pur și simplu ne-am întâlnit și ne-am dat seama că putem comunica foarte bine fără să vorbim prea mult și avem fiecare câte ceva din ce lipsește celorlalți. Și am făcut echipă bună în doi pași și-o alergare pe Tâmpa.

La fel ca băieții, pe lângă absolvirea facultății de educație fizică și sport, fac și eu sport de când știu să merg repede, la nivelul la care dacă au trecut trei zile și nu mi-am mișcat oasele, mă transform într-un manechin de vitrină și am o privire pierdută.

Am bătut la pas în copilărie cam toți munții importanți de la noi, apoi pe unii i-am și alergat, în probe de semimaraton, maraton sau ultramaraton. Știu și triatlonul cum se simte și cum se îndură, știu și să țin o rachetă de tenis în mână după niște ani jucați la club, știu să mânuiesc și o padelă de rafting sau caiac sau SUP, iar cursele cu obstacole m-au apropiat și mai mult de echipa Zimbru, unde încercăm să facem asta la un nivel cât mai bun pentru oricine își dorește să încerce.

Așa se face că mi-am primit rolul de "coach", iar asta nu înseamnă deloc puțin, pentru că aici chiar ne dorim să facem lucrurile la un nivel cât mai ridicat.

Urmăriți-ne cu atenție paginile de Facebook și Instagram, că avem mereu câte ceva să vă informăm și arătăm acolo despre evenimentele și proiectele noastre, iar dacă vi se pare că se bate câmpii, pe mine să mă trageți de mânecă, eu sunt responsabilul cu ce scrie acolo. Dar treaba ne-o facem serios, indiferent cum ne lăudăm, că e drept, uneori ne lăudăm, dar avem cu ce."
zimbrul ocr
CONTACT